Lenteswap: de resultaten

Eeeeeindelijk, de resultaten van de #lenteswap2018! In dit bericht zie je de swap die ik verzond, aankreeg en de swaps van enkele deelnemers. Klik zeker op ‘lees meer’!

Na een hele periode, kan ik eindelijk de lenteswap afsluiten. Ik wil nogmaals iedereen bedanken om deel te nemen, het was weer een fijne editie! Hier en daar zijn er enkele probleempjes geweest, maar die zijn ondertussen opgelost.

Verzonden

Wegens organisatorische omstandigheden (Grapje, er waren slechts twee deelnemers uit BelgiΓ«, Eva en ik) verstuurden Eva van Pointful Things (klik!) en ik een swap naar elkaar.

Ontvangen

Instagrammetjes van de andere deelnemers

View this post on Instagram

Vandaag kwam mijn #lenteswap, die georganiseerd was door @achttienn_ , binnen. @miidv21 dank je wel voor de leuke cadeautjes! Vooral de bloemenzaadjes en de bling/pearl srickers zijn een schot in de roos! #swap #swappenisverwennerij #swappenisleuk #swappenisverslavend #swappen #swappenisfun #swappeniseenfeestje #swappenmaaktvrolijk #swaplover #brievenbuspost #echtepost #echtepostiscool #echtepostiszoveelleuker #washitape #stickers #bloemenzaad #thee #chocola #blogger #dutchblogger #elisabethsfavorieten

A post shared by π‘¬π’π’Šπ’”π’‚π’ƒπ’†π’•π’‰ | π‘³π’Šπ’‡π’†π’”π’•π’šπ’π’† π’ƒπ’π’π’ˆπ’ˆπ’†π’“ (@elisabethsfavorieten) on

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s