LENTESWAP // praktische informatie

In deze blogpost staat alle informatie die je nodig hebt om mee te doen met de lenteswap! Klik ‘meer’ om alles te weten te komen!

Deelnemen en verzenden

De inschrijving is open vanaf 27 maart tot 10 april middernacht (inschrijvingen gesloten). Vanaf dan probeer ik de informatie zo snel mogelijk naar iedereen door te sturen!

Op dinsdag 24 april verzenden we onze swap.

Swapmaatje

Je swapmaatje is de persoon die jij krijgt toegewezen. Het adres en de naam van jouw maatje stuur ik zodra de inschrijving gesloten is. Probeer zo lang mogelijk je naam geheim te houden, dat zorgt ervoor dat je pakje nog een grotere verrassing is voor jouw maatje.

Je kan op het Instagram-account van jouw swapmaatje kijken wat hij of zij leuk vindt.

Instagram

Op het inschrijvingsformulier kan je vrijwillig je Instagram-naam opgeven. Jouw swapmaatje kan dan al eens een kijkje nemen op je account om wat inspiratie op te doen en meer te weten te komen over jou. Gelieve dus je account openbaar te zetten! Dat doe je door naar instellingen te gaan en ‘privéaccount’ uit te schakelen.

Het kan ook handig zijn voor je swapmaatje om een moodboard op Instagram te zetten. Dat is een collage van foto’s of citaten die jij mooi vindt. Je kan dan bijvoorbeeld de hashtag #lenteswap2018 gebruiken, zodat al onze creaties terechtkomen onder dezelfde hashtag!

Versturen

Deze swap is voor mensen uit België en Nederland. We versturen brievenbuspakjes. Hou er rekening mee dat verzenden naar het buitenland soms duur kan uitvallen. Als je liever niet naar het buitenland verstuurt, dan kan je dat aanduiden op het inschrijvingsformulier.

De meeste informatie over brieven en pakjes verzenden kan je terugvinden op bpost of PostNL, maar je mag met je vragen ook steeds bij mij terecht.

Varia

  • Er bestaat altijd de kans dat er onderweg pakjes kwijt geraken. Er is de mogelijkheid om jezelf op te geven om een extra swap te versturen als iemand niets krijgt. Ik zou het dus heel fijn vinden als jij je als reserveswapper opgeeft!
  • Er is ook de mogelijkheid om jezelf op te geven om naar het buitenland te versturen. Hou er rekening mee dat als je ‘nee’ hebt aangeduid, het toch kan zijn dat je naar het buitenland moet verzenden. Ik doe steeds mijn best om aan iedereen zijn wensen te voldoen, maar soms gaat het niet anders!
  • Kan je de verzenddatum echt niet halen? Laat het mij dan eventjes weten en dan stel ik jouw swapmaatje gerust!
  • Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur gerust een mailtje naar achttienn@outlook.com en dan probeer ik zo snel mogelijk te antwoorden!
  • Inspiratie nodig? Ik maakte op Pinterest een groepsbord voor snail mail en post. Je mag er gewoon een kijkje op nemen, maar je kan je ook aanmelden om samen op dat bord te pinnen! Daarvoor mag je ook gewoon een mailtje sturen.

 

BewarenBewaren

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s