DIY: magneetletters

De DIY van vandaag vraagt niet veel inspanning of winkelbezoekjes! Met een beetje geluk heb je alles in huis en op een kwartiertje ben je klaar!

Wat heb je nodig?

dsc_6108.jpg
Hoe begin je eraan?

  1. Zoek een plekje in de tuin waar weinig of geen wind is. Bedek je oppervlak met genoeg krantenpapier en zet op elke hoek een voorwerp zodat je krant er niet vandoor gaat. Plak de krant in het midden aan elkaar met plakband of tape, zodat alles netjes blijft liggen.
  2. Leg je letters op de krant en zorg voor genoeg spatie tussen elke letter. Schud grondig met de spuitverf vooraleer je aan de slag gaat. Bij sommige bussen moet je eerst de kop eraf halen om een stukje plastic te verwijderen. Lees dus even wat er in de gebruiksaanwijzing staat.
  3. Nu kan je beginnen! Bespray de letters vanaf een afstand van ongeveer 30 cm. Wacht een tiental minuten om de tweede, of eventueel derde laag aan te brengen. Zorg ervoor dat je alle hoekjes en kantjes hebt gehad, anders krijg je, zoals mij, een letter E die nog half rood is ;-).

DSC_6102

Heb jij deze DIY uitgeprobeerd? Heb je tips of tricks? Laat maar weten!

Advertenties

8 gedachtes over “DIY: magneetletters

  1. Zelf heb ik nooit van dit soort ideeen, maar online denk ik, he wat leuk!!! Vroeger heb ik wel eens magneet letters en andere magneten beschilderd bij een natuurkunde les, dat was wel leuk.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s