DIY – 5-minute patch T-shirt + nog iets over post

Joe hoi! De laatste tijd zie je vaak kledingstukken met van die patches in de winkel liggen. Vandaag kwam ik zelf zo’n strijkemblemen tegen, dus het leek me leuk om een eigen T-shirt te maken. Ik kocht ze bij Wibra en het was slechts één euro voor een zakje waar vier patches inzitten. Mijn t-shirt kocht ik voor €2,99 bij Action. Ik kocht een herenshirt maat medium, en die past overal netjes. Toch neem ik volgende keer een large, zodat het wat ruimer zit. Altijd fijn voor een zeteldagje, of wanneer je niet wil dat iemand je spekrolletjes ziet als je zit.
Hier rechts zie je mijn awkward ik-moet-op-de-fotopose.
Hoe gaan we te werk?
  1. Ik koos ervoor om drie patches te nemen. Ik heb eerst de shirt op de strijkplank gelegd om te bepalen hoe ik de patches best kon leggen. Zorg ervoor dat je ze niet te ver aan de zijkant legt.
  2. Daarna heb ik een theedoek genomen om over de patches te leggen. Ik weet niet zeker of het kwaad kan om dat zonder theedoek te doen, maar ik wou mama’s strijkijzer niet naar de haaien helpen.
  3. Een minuutje, misschien twee, heb ik rondjes gestreken over de patches.
  4. Kijk even of ze goed vastplakken. Zo niet, strijk dan nog even verder.
  5. Klaar!

 

Leuk hé? Ik heb besloten om de cactus en de ananas te houden voor een volgende keer, dus berg ik ze op in een blikken doosje (Action – 38 cent!). €4,99 voor een T-shirt: niet twijfelen, zou ik zeggen.

Naast deze DIY heb ik nog iets anders te vermelden. Emilie van ateliereem.nl doet een 365 dagen post project, dus neem zeker eens een kijkje op haar blog! Als je graag meedoet, stuur haar even een mail, of laat een reactie achter.

Doei!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s