New in!

Hey hoi allemaal! Vandaag ging ik eventjes winkelen omdat ik de blok wel bijna beu ben. De ideale ontspanning dus! Ook kwamen mijn schoenen aan, hoewel de bpost vandaag een staking hield, is mijn bestelling vreemd genoeg toch aangekomen. Dus ik zag een maand geleden op Zalando Lounge  parels van schoenen staan: zilverkleurige espadrilles. Ik had ze al op verschillende plaatsen gezien en ik moest en zou ook zo’n leuk paar kopen. Na even nadenken heb ik dan toch beslist om ze te kopen. Ik ben er echt heel blij mee! Ze zijn van het merk Andrea Conti. De binnenkant is bedekt met katoen en de zool is wit, maar ik weet niet echt wat voor een stof het is. Ken je nog die badschoentjes van vroeger? Zo iets ongeveer. Verder zitten ze heel gemakkelijk, ze zijn enkel nog een beetje strak, maar ik gok dat dat bij elk paar nieuwe schoenen wel is. Normaal kostten ze zestig euro, maar ik heb ze voor de helft gekocht. Prijsje, niet? 
 
Verder kocht ik in de winkels nog een paar leuke kledingstukken. Kijk maar mee!
 
Ik kocht twee outfits: degene die je ziet op de foto (links) en nog een blauw kleedje. Dat laatste zit al in de was, dus dat zal ik een andere keer moeten laten zien. Oké, wat heb ik gekocht?
Een grijze vest. Deze kocht ik bij Universe voor €25.  
 
Witte sneakers. Gekocht bij Catwalk. Deze kostten €22 en het blauwe kleedje kocht ik hier ook voor €25.
 
Een groene shirt met een ananas op. Deze vind ik heel leuk omdat er van die pailletjes ophangen. Deze kosste €14,99 en komt van H&M.
 
Een ripped jeans. Deze kosste €39,99. Dit vind ik al wat aan de duurdere kant voor een gewone jeans van H&M, maar ze zit echt super goed en daarom nam ik ze toch maar mee. Dit is eindelijk eentje waarin ik fatsoenlijk pas, want meestal hangen mijn knieën er halveling uit te flabberen. 
 
Ik ben helemaal blij met m’n nieuwe aanwinsten en ook al heb ik vandaag hélemaal niets gedaan voor mijn examen: ik voel me hartstikke dolletjes nu!
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s